Community

Diskussion (uppdatera)

Bortglömd sida/uppdatering?!
 
Av ellinor | 9 Dec 21:17
Hej alla!

Tittade in som hastigast och såg att tyvärr har inga uppdateringar skett här på ett bra tag. Inga nya bilder från musikaler, info i cv, galleri osv.en del har halkat efter vilket är så synd. Tråkigt är också att så få skriver på "community". Visst finns viss info på facebook, säkert på instagram också (vilket jag ej har, kan inte ha allt, ska ju hinna med annat också...).

Ser fram emot en uppdatering. Ha en bra helg alla. Ellinor i Varberg
 
Av guno07 | 11 Dec 16:32
Hej Ellinor!
Jag brukar faktiskt komma in här någon gång då och då, bara för att kolla om något hänt med uppdatering eller så, men nej!
Jag har också tänkt skriva något, men insett att, varför då?
Förresten är det såååå mycket som jag skulle vilja skriva, framför allt nu efter att jag har sett The Phantom snuskigt många gånger och berörs av föreställningen och Peters gestaltning i synnerhet, mer och mer för varje gång, så mitt inlägg skulle förmodligen trötta ut er alla så till den milda grad, så sidan skulle nog explodera och försvinna av sig själv! Men till dig och om någon fler mot förmodan skulle hitta in här, så önskar jag en fortsatt trevlig tredje advent!

Puss / Gunsan
 
Av ingrids | 8 Jan 15:26

Hallo i luken!
Jeg har faktisk også vært innom her og etterlyst litt "liv", men det ser ikke ut som noen er intressert, dessverre.
Syns ikke fb er det samme, men Peter ønsker nok helst flere følgere på fb.

Hadde vært trivelig med litt oppdateringer her inne, men , men.......

Godt nyttår til dere som allikevel titter innom :-).

Ingrid
 
Av guno07 | 9 Jan 21:41
Jag är här! Jag är här! Jag är här! Jag är här!

Nämen skämt åtsido, jag har tydligen varit på ett antal Phantom of The Opera, ty jag talat i termer från teatern ha ha ha !
Sist var den 4/1 då Peter tvingades att avbryta efter första akten, då fick jag ta all min självbehärskning att stanna kvar, av respekt och hänsyn till ersättaren och resten av ensamblen.
Självklart var John Martin Bengtsson superduktig och jag är glad att jag stannade, men ingen går uppemot Peter, han är The Phantom för mig, ända ut i fingertopparna, ja det är just det där med fingertopparna och kroppsspråket som gör honom så levande och sårbar och självklart rösten, den sårade, förtvivlade, hjärtslitande och samtidigt sammetslena!

Jag antar att du Ingrid har varit på föreställningen, om inte, "löp och köp", som ni nabobor säger!
Nu är det ett nytt år och nya möjligheter, kanske även för ett återseende, jag krysser fingrarna!
Jag kommer igen i alla fall, om och om igen!

Klem/ gunsan
 
Av ingrids | 14 Jan 17:33

Jeg har dessverre ikke vært og sett Phantom i Stkhlm. Først og fremst pga at 2016 var et "skitår" for meg. Stor vannlekkasje i huset, og en mur som måtte graves opp og skiftes. I tillegg var jeg i Oslo og fikk operert protese i høyre ankel. Så det har vært nok å slite med ;-).
En helt annen sak er at jeg syns det holder med Musicals nå for en stund. Peter i en ny musikal vil jeg selvfølgelig reise langt for :-), men aller helst håper jeg det blir konserter med litt annet, gjerne svensk. Jeg skjønner at Peter elsker Musicals, og der er han jo uslåelig!!! Men jeg syns også han var uslåelig med sine andre konserter.

Hvis du skulle lese dette, Peter, så håper jeg du skjønner hva jeg mener ;-)

Nå er det 2017 og jeg er fit for fight igjen, så Gun, vi sees plutselig :-))))

Ingrid
 
Av ellinor | 22 Jan 10:36
Hejsan alla!

Vad glad jag blev när jag tittade in här och såg att ni sett vad jag skrev om uppdatering. Håller tummarna för att det kanske sker snart, nytt år, nya möjligheter.
Phantom "here I come 20/4" biljetter och övernattning bokade.

Ha en fortsatt bra dag Ellinor