Diskografi

Jag ville ha en låt som "frontade" min långa höstturné 2010 "En Kväll Med Peter Jöback" - en signatur låt för turnén och en som gav den där rätta höstkänslan och lite spegla vart jag stått i mitt liv ett tag fram tills nu (2010).
Jag pratade med Mauro Scocco om upplägget av turnén och han kom upp med denna fantastiska sång som gav konserten den viktiga frågeställningen - när är man redo??
Blir man någonsin redo?
Tobias Fröberg som producerade hade en idé om att göra ett klassiskt svenskt sound - en slags hyllning till sångerna från Barbro Hörberg och Monica Zetterlund tiden - han hade en vision om ett gult ljus runt låten som jag tyckte lät spännande.
Tobias var en fantastisk kul ny bekantskap och det gjorde också att jag frågade honom om han ville producera min "liveskiva" tillsammans med mig som släpptes samma höst som spelades in under min Norgesturné .
Musikerna som spelar på denna inspelning var nya bekantskaper för mig och dom visade sig vara helt enorma och jag är så nöjd med resultatet.
Vackra stråkar blev det också !!
- Magnus Frykberg mixade förträffligt - mannen som gjorde Titiyo's första plattor - riktiga klassiker !! Det var kul att få samarbeta med honom.
Personligen tycker jag att det är en av mina bästa sånger som jag spelat in.
Något nytt - något lite mer vuxet - som om man landat på trygg mark.

Inte Redo Än

01 Inte Redo Än