Diskografi

För att fira 10 års Jubileumet av min julskiva ”Jag kommer hem igen till jul¨ - som till dagens datum har sålt i över 500.000 exemplar - så beslöt vi att göra en jubileumsutgåva med alla de extralåtar som kommit till under dessa år .
Tre av de låtar som har lagts till på jubileumsutgåvan är de nya jullåtar som gjordes till den uppskattade julskivan ¨En god jul och ett Gott nytt år ¨ för CHILDHOOD som faktiskt drog in 1,7 Miljoner till deras organisation . ¨GOTT NYTT ÅR¨ , ¨MIN BÖN¨- duett med Sarah Dawn Finer samt den finstämda sången ¨ÄNGLAR I SNÖN¨- duett med Sara Isaksson.

Förutom dessa tre låtar så spelade vi in en helt ny sång för detta album en sång som kunde spegla min där jag står idag - 10 år senare. Den skrevs av Niclas Frisk och Andreas Mattsson som också skrev titelspåret till den första julskivan. En sång som är melankolisk och vemodig - men hoppfull och har en jordnära text - en slags förlikning med hur livet är och att det kanske inte är så dumt i alla fall. Allt det man har i livet – man kanske bara ska lära sig att omfamna allt som det är, våga hitta vägen hem och landa.
För mig är ju den här skivan en av dom allra viktigaste jag gjort. Den öppnade upp för många fantastiska musikaliska möten och den är en av mina största framgångar som har påverkat mig både som artist och människa . Den blev starten på den långa resan hem.

En rolig grej med skivan är att det sägs att på julafton varje år sen den kom så är det ett av de mest streamade albumen på Spotify! Det är fantastiskt!!

Jag Kommer Hem Igen Till Jul - Jubileumsutgåva

01 Intro
02 Viskar en bön
03 Ave Maria
04 Jag kommer hem igen till jul
05 Jul, jul strålande jul
06 Gå inte förbi (duett med Sissel kyrkjebø)
07 Gläns över sjö och strand
08 Snön föll
09 Decembernatt (Halleluja)
10 Guds frid i gode vise män
11 Marias sång
12 O, Helga natt
13 Jag tror på dig (duett med Eva Dahlgren)
14 Stilla natt
15 Varmt igen
16 Änglar i snön (duett med Sara Isaksson)
17 Gott nytt år
18 Min Bön (duett med Sarah Dawn Finer)
19 Jul Nu Igen