Diskografi

När jag blev tillfrågad av mitt skivbolag om jag ville göra en Julskiva så tänkte jag att är inte det något man gör när karriären håller på att ta slut... Men sanningen är den att julskivan blev en viktig vändning för mig på skivfronten.
Det var på julskivan som jag träffade Lars Halapi ( skivans Producent ) som har betytt otroligt mycket för mig i min utveckling som skivartist. Lars hjälpte mig verkligen att hitta mitt riktiga uttryck och hans luftiga produktioner lyfte verkligen fram min röst och mitt uttryck. Vi hade hemskt kul när vi spelade in jul skivan.
Vi spelade faktiskt in skivan på sommaren så det kändes rätt knasigt att göra en tagning av ¨Jul, Jul strålande Jul¨och sen gå ut i sommar värmen och ta sig ett dopp.
Vi spelade in i en studio i Trosa skärgård som var helt underbar. Korre , Tomas och Robert tillsammans med Lars spelade fantastiskt på skivan.
Jocke Milder skrev vackra stråk arrangemang. One Voice och Stockholm gosskör sjöng vackert och Eva Dahlgren duettade med mig på Dylans ¨I Believe In You¨ - ¨Jag Tror På Dig¨.
En av mina favoriter på skivan är Leonard Cohens ¨Hallelujah¨som vi gjorde en finstämd vinterversion på svenska signerad Ulf Schagerström.
Skivan blev Grammisnominerad i klassen ÅRETS FOLKMUSIK.......

Skivan har idag sålt över 350.000 exemplar...

Jag Kommer Hem Igen Till Jul

01: Intro
02: Viskar En Bön
03: Ave Maria
04: Jag Kommer Hem Igen Till Jul
05: Jul, Jul Strålande Jul
06: Gläns Över Sjö Och Strand
07: Snön Föll
08: Decembernatt (Halleluja)
09: Guds Frid I Gode Vise Män
10: Marias Sång
11: O Helga Natt
12: Jag Tror På Dig
13: Stilla Natt
14: Varmt Igen