Scen & Film

CABARET
Stockholm- TYROL- 2006

Vilken arbetsseger det blev för oss,  jag är så stolt över denna uppsättning. Första gången jag varit så konstnärligt inblandad i en teater uppsättning och det var mycket givande för mig. Tycker väldigt mycket om ensemblen och våran fantastiska orkester och teknik som kämpar bakom scenen det är verkligen ett teamwork och det kreativa teamet har hållit världsklass.

Överst till vänster ser ni original affischen som gjordes då Rickard Günther skulle stå för regin. Han hoppade sedan av produktionen av privata skäl så Johan Wahlström hoppade in, som gjorde ett oerhört bra jobb att få alla bitarna på plats. Jag gillade att jobba med honom. Ödmjuk och rak.


Roine Söderlundh gjorde ett  fantastisk  jobb med koreografin, tycker att det är något av det bästa han gjort för att det var så annorlunda av honom. Och det var underbart att få jobba med bror som gjorde ett kanon jobb med musiken och som tillsammans med resten av orkestern flyttade oss tillbaka i tiden till Berlin 1939. Ser nu fram emot ett halv år på Rondo i Göteborg. Andra medverkande bl.a Sara Lindh,  Anders Bergh, Monica Nielsen, Anders Nyström och Annelie Rydé.  


Fick en Guldmask för bästa manliga huvudroll i musikal 2006

REGI - Johan Wahlström KAPELLMÄSTARE - Mikael Jöback  KOREOGRAF- Roine Söderlundh SCENOGRAF- Peter Lundquist KOSTYMDESIGN- Maria Felldin LJUSDESIGN- Linus Fellbom      PERUK & MASK- Sara Klänge LJUDDESIGN- Oskar Johansson