Scen & Film

HIMLEN ÄR INGET TAK
Sommarturné 2008

Det här är en av dom trevligaste och lärorikaste turnéer som jag varit på.

En fantastisk erfarenhet att få spela med Eva och få möjligheten att samarbeta med en artist som jag ser så mycket upp till. Vi var ett jättestort band, 9 musiker, plus Eva och jag. Vi gjorde 20 spelningar i Sverige, Norge och Finland. Vi fick ett enormt publikmottagande. Många verkade förvånade att vi spelade ihop men för mig kändes det så självklart och jag hoppas verkligen att vi gör något mer ihop igen i framtiden.Vi spelade in en liveskiva som vi sålde på gigen. Det var ett samarbete med Röda Korset, för en av idéerna med turnén och med titeln ¨Himlen är inget tak¨ var ju det att vi skulle titta upp mot himlen och bli påminda om dom oändliga möjligheterna vi har i livet men också samtidigt påminnas om att himlen inte är något skydd utan att vi måste skydda varandra.

Så därför spelade vi in ett av våra genrep och tryckte upp en skiva som såldes på turnén och för varje skiva som såldes så gav det ett specialimpregnerat myggnät för Röda Korset i kampen mot Malaria.

En skön känsla för alla inblandade i produktionen. Vi mixade våra låtar , spelade och sjöng på varandras sånger. En av mina favoriter var att göra var Evas ¨Ung och stolt¨. Jag var också väldigt glad av att få samarbeta med Lars Halapi igen som var med och spelade i bandet. 

Här har ni bandet som följde med !!!!!     Ricard Nettermalm-trummor Mats Persson - trummor och kör Lars Halapi- gitarr Bebe Risenfors- blås Rickard Nilsson- keyboard och kör Christer Karlsson- keybord och kör Peter Forss- bas Annika Granlund- blås och kör Charlotte Centervall- gitarr och kör