Turné

I Love Musicals till Ullevi


I Love Musicals - världens största musikalkonsert på Ullevi i sommar!

Nu förstärks stjärnglansen ytterligare för I Love Musical All Stars, världens största musikalkonsert på Ullevi 17 juni. Svenska sånggiganterna Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg får sällskap av de tre stjärnsolisterna Ma-Anne Dionisio, Scarlett Strallen och Tam Mutu som alla hyllats för roller på musikalscenerna i New York och London.

Musiken under konserten framförs av den internationellt renommerade 40-mannaorkestern Stockholm Sinfonietta, under ledning av maestro Julian Bigg.

I Love Musicals, Peter Jöbacks egen hyllning till musikalgenren, är tillbaka i ett större format än någonsin tidigare! Den 17 juni uppträder Peter Jöback tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg i en galakväll på Ullevi i Göteborg. En historisk afton som med 40-mannaorkestern Stockholm Sinfonietta, en stor dans-och sångensemble och gästande stjärnsolister från Broadway och West End blir världens största musikalkonsert.

Åldersgräns: Parkett: 18 år. Övrigt: 13 år


Phantom of the Opera på Cirkus
 

Den 14 september har The Phantom of the Opera premiär på Cirkus i Stockholm. Peter Jöback har titelrollen som the Phantom som han tidigare har spelat både på Broadway och West End. Denna klassiska musikal av Andrew Lloyd Webber hade urpremiär för 30 år sedan i London och spelades på Oscarsteatern mellan 1989 – 1995 där den gjorde succé. Nu kommer musikalen tillbaka till Sverige med svensk översättning och ensemble.

Köp biljetter här: http://www.ticnet.se/artist/2612

I Love Musicals till Japan


Vi är glada att meddela att Peter nu tar "I Love Musicals" till Japan! Där kommer han att dela scenen med några av de största musikalstjärnorna i världen. För första gången någonsin kommer Peter Jöback, Norm Lewis, Ramin Karimloo och Sierra Borgess framträda tillsammans, i sällskap av den Japanska stjärnan, Seiko Niizuma. Det kommer att vara två föreställningar den 7 juli på Nippon Budokan Arena i Tokyo.

Biljetter och mer info: 
http://www.ilovemusicals.jp/

Peter Jöback och Helen Sjöholm på turné med I Love Musicals

Klicka här för att komma till återförsäljare.

I höst förenas Sveriges två största musikalstjärnor på konsertscenen på ett alldeles unikt sätt. Med sina röster bröt Peter Jöback och Helen Sjöholm ny mark i musikalvärlden när de slog igenom i ”Kristina från Duvemåla” 1995. Tjugo år senare turnerar de med publiksuccén ”I Love Musicals” tillsammans med den 40-man starka Stockholm Sinfonietta under ledning av maestro David White. Då Helen och Peter knappt gjort några konserter tillsammans blir detta ett väldigt speciellt möte!

Turné


« Tidigare händelser